Ingridientai
- Agurkų – 120g
- Kiaušinių – 4vnt
- Sviesto – 1 šaukštas
- Graikiško jogurto – 0.25 puodelio
- Špinatų – 1 puodelis
- Garam Masala prieskonių – 1 arbatinis šaukštelis
- Mėtų – 2 šaukštai
Gaminimas
- Išplakame kiaušinius su šiek tiek vandens ir Garam masala prieskoniais.
- Ištirpiname dalį sviesto keptuvėje ant vidutinės ugnies.
- Pilame dalį kiaušinio plakinio, kad pasidengtų dugnas. Kepame 1-2 minutes, kol kiaušinis iškeps. Dedame į lėkštę.
- Uždengiame ir paliekame šiltai, kol iškepsime likusius kiaušinius.
- Tuo tarpu indelyje sumaišome jogurtą, smulkintas mėtas ir smulkintą agurką.
- Imame vieną kiaušinių „blyną“ ir apdėliojame špinatų lapais. Susukame.
- Perpjauname per pusę ir dedame į lėkštę. Pagardiname pipirais.
- Patiekiame su mėtiniu padažu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą