Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 0.33 šaukštai
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaulienos faršo – 100g
- Lavašų – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Pomidorų – 1vnt.
- Paprikų (žaliųjų) – 50g
- Svogūnų – 1vnt.
- Salotų \”Iceberg\” – 2vnt.
Gaminimas
- Mėsą apvirkite arba apkepkite.
- Ant ištiesto lavašo dedame salotų lapus, ant jų smulkintą mėsą, papriką, svogūną bei pomidorą.
- Atskirame dubenyje sumaišome majonezą, citrinų sultis, aliejų. Beriame druskos ir pipirų, sutrintą česnaką, čili prieskonius ir gerai išmaišome.
- Lavašą su mėsa ir daržovėmis sulankstome kaip voką ir į vidų pilame padažą.
Parašykite komentarą