• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grybų brusketa

2013-05-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Brusketa – tai itališkas užkandis,kurio pagrindas yra su česnaku bei tyru alyvų aliejumi skrudinta duona. Duona pagardinama labai įvairiais produktais: nuo įvairiausių sūrių iki vytintos mėsos ar džiovintų daržovių.

Ingridientai

  •  skrudinta duona
  • 200g grybų (gali būti tiek pievagrybiai, tiek švieži virti grybai, tiek išvirti džiovinti)
  • 2 v.š. alyvų aliejaus
  • 1 v.š. citrinų sulčių
  • 1 v.š. smulkintų petražolių
  • 1 v.š. citrinų žievelių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Į keptuvę įpilame porą šaukštų aliejaus ir sudedame supjaustytus grybus, kepame apie 3-4 min. (Jei naudojami miško grybai – pirmiausia juos apverdame pasūdytame vandenyje). Nuėmus keptuvę nuo ugnies, į grybus sudedame kitus prieskonius.
Ant skrudintos itališkos duonos riekių dedam grybų.
Šis užkandis puikiai tiks prie vyno.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, citrina, duona, grybai, petražolė, pievagrybiai

 

Panašūs receptai

Paprikų užkandėlė prie vyno
Pupelių brusketa
Pupelių brusketa
Lavašas su lašiša
Lavašo užkandis su tunu

Previous Post: « Džiūvėsiuose kepti brokoliai
Sekantis įrašas: Kiaulpienių salotos su ridikėliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt