Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 50g
- Svogūnų – 50g
- Sviesto – 20g
- Pievagrybių – 700g
- Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Provanso žolelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Lauro lapų – 1vnt.
Gaminimas
- Pirmiausia, labai smulkiai sukapojame grybus.
- Keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus.
- Po to kai svogūnas kepdamas pagelsta, sudedame grybus ir prieskonines žoleles.
- Į atskirą indelį įdedame kelis šaukštus keptų grybų, sudedame grietinę, įdedame druskos, pipirų ir viską susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
- Gautą masę pilame atgal į indą su likusiais grybais ir šaukštu išmaišome.
- Dedame į indelį, pabarstome lauro lapais ir pastatome 1-2 valandoms į šaldytuvą.
- Grybų paštetą patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą