• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grybų paštetas

2010-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Grybų paštetas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 50g
  • Svogūnų – 50g
  • Sviesto – 20g
  • Pievagrybių – 700g
  • Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Provanso žolelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Lauro lapų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, labai smulkiai sukapojame grybus.
  2. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus.
  3. Po to kai svogūnas kepdamas pagelsta, sudedame grybus ir prieskonines žoleles.
  4. Į atskirą indelį įdedame kelis šaukštus keptų grybų, sudedame grietinę, įdedame druskos, pipirų ir viską susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
  5. Gautą masę pilame atgal į indą su likusiais grybais ir šaukštu išmaišome.
  6. Dedame į indelį, pabarstome lauro lapais ir pastatome 1-2 valandoms į šaldytuvą.
  7. Grybų paštetą patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: čiobrelis, dašis, grybai, levanda, oreganas, paštetas, pievagrybiai, raudonėlis, rozmarinas, šampinjonai, sviestas

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Tepamas ridikėlių kremas
Užtepėlė su skumbre
Užtepėlė su skumbre

Previous Post: « Aštri daržovių sriuba
Sekantis įrašas: Paparasta grybų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt