
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 50g
- Svogūnų laiškų – 50g
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Paprikų – 2vnt.
- Varškės – 250g
- Krapų – 30g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Raugintų agurkų – 1vnt.
Gaminimas
- Paprikas nuplauname, nupjauname viršūnėlę ir išimame sėklas.
- Elektriniu smulkintuvu sumaišome sviestą, varškę, grietinę, česnaką ir raugintą agurką iki vientisos masės.
- Į masę sudedame smulkintus svogūnų laiškus bei krapus, beriame druskos ir pipirų ir viską šaukštu išmaišome.
- Įdarą dedame į paprikų vidų.
- Farširuotas paprikas dedame bent 2 valandoms į šaldytuvą.
- Atšalusias paprikas supjaustome griežinėliais ir dedame ant duonos riekelių.
- Užkandis puikiai tiks šventei, nes atrodo labai spalvingai.
Parašykite komentarą