• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti vištienos piršteliai

2013-03-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • vištienos krūtinėlė be odos
  • 2 kiaušiniai
  • 70g džiūvėsių
  • 2 skiletės česnako
  • 0,25a.š.  malto rozmarino
  • aliejus
  • druska ir pipirai

 

 

Gaminimas

 

Vištienos filė supjaustome juostelėmis (norimo storio). Pabarstome rozmarinu, druska ir pipirais, bei trintu česnaku ir rankomis išmaišome. Paliekame bent pusvalandžiui, kad prieskoniai įsigertų.

Dubenyje išplakame kiaušinius

Džiūvėsius beriame į lėkštę, kad patogiau būtų juose apvolioti paukštieną.

 

Įkaitiname keptuvę su aliejumi (aliejaus pilame tiek, kad kepsnelius apsemtų iki pusės).

Vištienos gabaliukus pamirkome kiaušinių plakinyje, apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą merkiame į plakinį ir dar kartą į džiūvėsius (kad iškepta plutelė būtų traškesnė), dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių (kepame ant vidutinės ugnies iki kol švelniai pagelsta piršteliai).

Iškeptus vištienos pirštelius sudedame ant rankšluostinio popieriaus, kad sugertų riebalus.

Vištienos pirštelius patiekiame šiltus su mėgstamu garstyčių ar majonezo padažu.

Galima paskaninti smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.

Šie kepti vištienos piršteliai puikiai tiks kaip šaltas užkandis.

Skanaus!

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, kiaušiniai, rozmarinas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Tortilijos su vištiena
Salotų suktinukai su vištiena
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Greiti makaronai su grybais
Sekantis įrašas: Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt