• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafiorų padažas užkandžiams

2014-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

kalafioru padazas uzkandziams

Ingridientai

  • 1 kalafioras
  • 4 v.š. aliejaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 v.š. grietinės
  • 70g tarkuoto parmezano sūrio
  • 30g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 0,5 a.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Kalafiorą susmulkiname šakelėmis ir sudedame į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir verdame apie 3 minutes. Apvirtą kalafiorą nukošiame ir nusausiname.

Į keptuvę pilame aliejų ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie minutę, beriame miltus ir išmaišome. Sudedame grietinę beriame druskos, pipirų ir kaitiname ant silpnos ugnies apie 2 minutes.

Paruoštą padažą dubenyje sumaišome su kalafiorais, bei sūriu ir viską sudedame į kepimo indą. (Jei dar liko – beriame ant viršaus parmezano sūrio). Kalafiorų padažą dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Padažą patiekiame šiltą su duonelė, traškučiais, krekeriais.

 

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, fermentinis sūris, grietinė, kalafioras, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė

Previous Post: « Itališka peperonata
Sekantis įrašas: Sūrio padažas su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt