• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafiorų padažas užkandžiams

2014-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

kalafioru padazas uzkandziams

Ingridientai

  • 1 kalafioras
  • 4 v.š. aliejaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 v.š. grietinės
  • 70g tarkuoto parmezano sūrio
  • 30g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 0,5 a.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Kalafiorą susmulkiname šakelėmis ir sudedame į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir verdame apie 3 minutes. Apvirtą kalafiorą nukošiame ir nusausiname.

Į keptuvę pilame aliejų ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie minutę, beriame miltus ir išmaišome. Sudedame grietinę beriame druskos, pipirų ir kaitiname ant silpnos ugnies apie 2 minutes.

Paruoštą padažą dubenyje sumaišome su kalafiorais, bei sūriu ir viską sudedame į kepimo indą. (Jei dar liko – beriame ant viršaus parmezano sūrio). Kalafiorų padažą dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Padažą patiekiame šiltą su duonelė, traškučiais, krekeriais.

 

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, fermentinis sūris, grietinė, kalafioras, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu

Previous Post: « Itališka peperonata
Sekantis įrašas: Sūrio padažas su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt