• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafiorų padažas užkandžiams

2014-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

kalafioru padazas uzkandziams

Ingridientai

  • 1 kalafioras
  • 4 v.š. aliejaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 v.š. grietinės
  • 70g tarkuoto parmezano sūrio
  • 30g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 0,5 a.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Kalafiorą susmulkiname šakelėmis ir sudedame į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir verdame apie 3 minutes. Apvirtą kalafiorą nukošiame ir nusausiname.

Į keptuvę pilame aliejų ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie minutę, beriame miltus ir išmaišome. Sudedame grietinę beriame druskos, pipirų ir kaitiname ant silpnos ugnies apie 2 minutes.

Paruoštą padažą dubenyje sumaišome su kalafiorais, bei sūriu ir viską sudedame į kepimo indą. (Jei dar liko – beriame ant viršaus parmezano sūrio). Kalafiorų padažą dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Padažą patiekiame šiltą su duonelė, traškučiais, krekeriais.

 

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, fermentinis sūris, grietinė, kalafioras, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Itališka peperonata
Sekantis įrašas: Sūrio padažas su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt