Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Petražolių – 50g
- Kiaulienos faršo – 100g
- Fermentinis sūrio – 200g
- Svogūnų – 1vnt.
- Batonų – 1vnt.
Gaminimas
- Nupjauname vieną batono kampą ir išimame minkštą vidaus dalį.
- Dubenėlyje sutarkuojame sūrį ir sumaišome jį su majonezą, smulkintomis petražolėmis, druska ir pipirais.
- Įkaitiname keptuvę ir dedame faršą (jei faršas labai liesas, papildomai dedame 1 v.š. aliejaus). Mėsą kepame vos 3-4 minutes.
- Po 2 minučių sudedame smulkintą svogūną.
- Apkeptą mėsą truputį atvėsiname ir dedame į sūrį.
- Į įdarą taip pat dedame trečdalį išimto batono minkštimo. Viską kartu gerai išmaišome ir sudedame į batono vidų.
- Įdarytą batoną suvyniojame į kepimo foliją ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 20-30 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
- Patiekdami supjaustome. Patiekiame kaip šiltą užkandį.
Parašykite komentarą