Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pievagrybių – 200g
- Krabų lazdelių – 250g
- Grietinės (30%) – 3 šaukštai
- Fermentinis sūrio – 70g
- Svogūnų – 2vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus.
- Pakepame pora minučių ir sudedame supjaustytus pievagrybius (pjauname į 4 dalis) ir kepame 4 minutes.
- Apkepus grybams sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų. Dedame griežinėliais pjaustytas krabų lazdeles ir troškiname 5-8 minutes.
- Suberiame tarkuotą fermentinį sūrį, išmaišome šaukštu ir išsilydžius sūriui dedame į lėkštes.
- Patiekiame šiltą su juoda rugine duona.
Parašykite komentarą