• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karštas krabų lazdelių užkandis

2010-11-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Karštas krabų lazdelių užkandis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pievagrybių – 200g
  • Krabų lazdelių – 250g
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 70g
  • Svogūnų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus.
  2. Pakepame pora minučių ir sudedame supjaustytus pievagrybius (pjauname į 4 dalis) ir kepame 4 minutes.
  3. Apkepus grybams sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų. Dedame griežinėliais pjaustytas krabų lazdeles ir troškiname 5-8 minutes.
  4. Suberiame tarkuotą fermentinį sūrį, išmaišome šaukštu ir išsilydžius sūriui dedame į lėkštes.
  5. Patiekiame šiltą su juoda rugine duona.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, grietinė, krabų lazdelės, pievagrybiai, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Kepsnys įdarytas feta sūriu bei graikiniais riešutais
Sekantis įrašas: Silkės aptepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt