• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karštas krabų padažas užkandžiams

2011-01-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*150g krabų mėsos ar lazdelių
*200g varškės
*1 v.š. citrinos sulčių
*200g čederio ar fermentinio sūrio
*0,5 a.š. druskos
*2 v.š. majonezo
*1 v.š. smulkinto svogūno
*1 v.š. aliejaus

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Sudedame į dubenį varškę, svogūną, majonezą ir elektriniu smulkintuvu sumalame ingredientus.
Į gautą masę dedame druską, aliejų, citrinų sultis ir labai smulkiai supjaustytus krabus. Sutarkuojame sūrį ir dedame į dubenį su krabų padažu. Gerai išmaišome viską ir dedame į orkaitę 10-15 minučių.
Karštą krabų padažą patiekiame su sūriais sausainiais ar kepta duona.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, citrina, krabų lazdelės, krabų mesa, majonezas, padažas, svogūnai, užkandis, varškė

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Aštrios keptos krevetės
Sekantis įrašas: Sūrio fondiu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt