Ingridientai
*12-14 lietinių blynų
*200g fermentinio sūrio
*1 poras (gali būt svogūnas)
*300g daktariškos dešros
*100g rūkytos dešros
*4 v.š. majonezo
*druska ir pipirai
*100g lydyto sūrio
Gaminimas
Lydytą sūrį sumaišome su majonezu.
Daktarišką dešrą ir sūrį sutarkuojame rupia tarka. Rūkytą dešrą supjaustome kubeliais. Susmulkiname porą.
Ant lėkštės dedame vieną lietinį blyną ir jį plonai aptepame lydytu sūriu ir majonezu. Ant viršaus pabarstome daktariškos dešros, poro bei sūrio. Ant viršaus dedame lietinį ir lygiai taip pat jį aptepame lydytu sūriu, pabarstome porais,dešra ir sūriu. Šitaip sutepame visus lietinius. Ant viršutinio aptepto lietinio suberiame rūkytą dešrą ir likusį sūrį.
Lietinių “pyragą” dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame apie 7-10 minučių. Patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą