• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karštas špinatų ir artišokų padažas

2010-04-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Karštas špinatų ir artišokų padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 50g
  • Grietinės (30%) – 50g
  • Mozarella sūrio – 50g
  • Česnakų – 10g
  • Špinatų – 200g
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Čili pipirų – 0.5vnt.
  • Tepamų sūrelių – 100g
  • Artišokų (virtų) – 200g

Šis špinatų ir artišokų padažas vartojamas kaip dažomasis padažas, t.y. su įvairiais sūriais sausainiais, virtomis ar keptomis daržovėmis ir pan.

Gaminimas

  1. Visus reikalingus produktus susmulkiname, sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir pakepame apie 10 minučių (kol visas sūris išsilydys).
  2. Patiekiame su traškučiais ar mėgstamais sūriais sausainiais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: artišokas, česnakas, čili pipiras, grietinė, lydytas sūris, majonezas, mozzarella sūris, parmezano sūris, špinatai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Sekantis įrašas: Vištienos salotos su kariu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt