• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karštas sumuštinis su avokadu

2010-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Karštas sumuštinis su avokadu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Bazilikų – 50g
  • Avokadų – 1vnt.
  • Pomidorų – 1vnt.
  • Ruginės duonos riekių – 4vnt.

Gaminimas

  1. Ant ruginės duonelės dedame riekę (5mm storio) avokado.
  2. Ant avokado dedame riekę pomidoro ir pabarstome jį druska bei pipirais, dedame kelis lapelius baziliko ir užbarstome parmezano sūriu.
  3. 10 minučių dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, bazilikas, duona, parmezano sūris, pomidorai

 

Panašūs receptai

Kesadilijos
Kesadilijos
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu

Previous Post: « Kepenėlių kepsniai
Sekantis įrašas: Vyrų svajonė (alaus sriuba) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt