Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Mozarella sūrio – 200g
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Petražolių – 100g
- Kvietinių miltų – 200g
- Kiaušinių – 5vnt.
- Svogūnų laiškų – 30g
- Natūralaus jogurto – 200g
- Feta sūrio – 200g
- Cukinijų – 500g
- Kepimo miltelių – 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimas
- Cukiniją supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę kartu su 3 valg. š. aliejaus. Cukiniją kepame apie 20 minučių ant vidutinės ugnies.
- Dubenyje sumaišome kiaušinius, jogurtą, miltus, kepimo miltelius, beriame druskos ir pipirų. Maišome elektriniu maišytuvu, taip neliks jokių gumuliukų.
- Į vientisą masę sudedame tarkuotą mozzarella sūrį, smulkintas petražoles, apkeptas cukinijas, kubeliais pjaustytą feta sūrį.
- Kepimo skardą aptepame aliejumi ir supilame tešlą. Ant viršaus dedame kelias riekes cukinijos.
- Dedame į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 1 valandą.
- Prieš patiekdami truputį atvėsiname.
Parašykite komentarą