• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas cukinijų užkandis (Kourkouto)

2010-10-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptas cukinijų užkandis (Kourkouto)

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Mozarella sūrio – 200g
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Petražolių – 100g
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Kiaušinių – 5vnt.
  • Svogūnų laiškų – 30g
  • Natūralaus jogurto – 200g
  • Feta sūrio – 200g
  • Cukinijų – 500g
  • Kepimo miltelių – 3 arbatiniai šaukšteliai

Gaminimas

  1. Cukiniją supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę kartu su 3 valg. š. aliejaus. Cukiniją kepame apie 20 minučių ant vidutinės ugnies.
  2. Dubenyje sumaišome kiaušinius, jogurtą, miltus, kepimo miltelius, beriame druskos ir pipirų. Maišome elektriniu maišytuvu, taip neliks jokių gumuliukų.
  3. Į vientisą masę sudedame tarkuotą mozzarella sūrį, smulkintas petražoles, apkeptas cukinijas, kubeliais pjaustytą feta sūrį.
  4. Kepimo skardą aptepame aliejumi ir supilame tešlą. Ant viršaus dedame kelias riekes cukinijos.
  5. Dedame į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 1 valandą.
  6. Prieš patiekdami truputį atvėsiname.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, cukinijos, cukinijos receptai, cukinijų patiekalai, feta sūris, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, mozzarella sūris, natūralus jogurtas, Patiekalai receptai, petražolė, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Ryžių mišrainė su tunu ir kukurūzais
Sekantis įrašas: Prancūziška svogūnų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt