Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Garstyčių – 1 šaukštas
- Grietinės (30%) – 100g
- Svogūnų – 100g
- Kiaušinių – 8vnt.
- Grietinės (30%) – 4 šaukštai
- Paprikų – 0.5vnt.
- Cheddar sūrio – 100g
- Sviesto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Virtus kiaušinius perpjauname pusiau, išimame trynius ir dubenėlyje juos sutriname šakute.
- Trynius sumaišome su 4 valg. š. grietine ir garstyčiomis, įberiame druskos ir šaukštu įdarą sudedame į kiaušinio baltymą.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame svogūnus. Kepame apie 4 minutes.
- Sudedame grybų padažą, 100g grietinės, smulkintą papriką, įberiame druskos, pipirų ir viską išmaišę kepame tiek, kol užvirs padažas.
- Sudedame farširuotus kiaušinius į kepimo indą, užpilame paruoštą padažą, užbarstome tarkuotu čederio sūriu ir dedame į orkaitę. Kepame apie 30 minučių 180laipsnių temperatūroje.
Parašykite komentarą