• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti farširuoti kiaušiniai

2010-06-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti farširuoti kiaušiniai

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Garstyčių – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Svogūnų – 100g
  • Kiaušinių – 8vnt.
  • Grietinės (30%) – 4 šaukštai
  • Paprikų – 0.5vnt.
  • Cheddar sūrio – 100g
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Virtus kiaušinius perpjauname pusiau, išimame trynius ir dubenėlyje juos sutriname šakute.
  2. Trynius sumaišome su 4 valg. š. grietine ir garstyčiomis, įberiame druskos ir šaukštu įdarą sudedame į kiaušinio baltymą.
  3. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame svogūnus. Kepame apie 4 minutes.
  4. Sudedame grybų padažą, 100g grietinės, smulkintą papriką, įberiame druskos, pipirų ir viską išmaišę kepame tiek, kol užvirs padažas.
  5. Sudedame farširuotus kiaušinius į kepimo indą, užpilame paruoštą padažą, užbarstome tarkuotu čederio sūriu ir dedame į orkaitę. Kepame apie 30 minučių 180laipsnių temperatūroje.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai Tagged With: čederio sūris, garstyčios, grietinė, karštieji patiekalai, kiaušiniai, maggi idea, padažas, paprika, sviestas, svogūnai, vegetariški patiekalai

 

Panašūs receptai

Šakšuka (Shakshouka)
Špinatų omletas su muskatu
Sumuštiniai su keptomis daržovėmis bei pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Vištienos kepsnys su hollandaise padažu
Sekantis įrašas: Silkė kiaušinių patale »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt