• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti jelapeno pipirai

2010-05-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti jelapeno pipirai

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 30g
  • Jalapenų – 12vnt.
  • Lydyto sūrio – 80g
  • Cheddar sūrio – 100g
  • Rūkytos paprikos – 0.5 arbatinio šauktštelio

Lengvai paruošiamas, nekasdienio skonio karštas užkandis. Pagaminti užtruks vos 40 minučių.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių. Kepimo popierių plonai ištepame kepimo riebalais.
  2. Jalapeno pipirus perpjauname išilgai per pusę ir išimame sėklas.
  3. Inde sumaišome čederio sūrį, rūkytos paprikos prieskonius, česnako drožles bei lydytą sūrį. Gautą masę dedame į jalapeno puseles.
  4. Išplakame kiaušinius ir įberiame druskos.
  5. Atskiroje lėkštėje supilame džiūvėsius.
  6. Jelapeno pipirus pamirkome kiaušinyje, apvoliojame džiūvėsiuose ir dedame ant kepimo popieriaus.
  7. Paruoštus pipirus dedame į orkaitę ir kepame apie 30 minučių, kol gražiai paruduos.
  8. Galima patiekti su pelėsinio sūrio padažu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: čederio sūris, jelapeno pipiras, kiaušiniai

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis
Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai

Previous Post: « Aštrus saldžiarūgštis padažas
Sekantis įrašas: Sviesto ir grietinės padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt