Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kvietinių miltų – 150g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 50g
- Porų – 2vnt.
Gaminimas
- Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
- Miltus sumaišome su džiūvėsiais, įberiame truputį druskos bei pipirų.
- Porus perpjauname pusiau ir dar į 4 dalis išilgai.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų.
- Imame dalį poro, pamirkome kiaušinyje, tada apvoliojame miltuose ir dar kartą viską pakartojame. Apvoliotą porą dedame į įkaitintą aliejų ir kepame kol švelniai pagels.
- Patiekiame kaip užkandį prie alaus su krapų padažu.
Parašykite komentarą