• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti “Scotch” kiaušiniai

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*6 kiaušiniai
*350g mėsos faršo
*40g miltų
*100g džiūvėsių
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
*0,5 a.š. čiobrelių
*0,5 a.š. baziliko
*aliejus

Gaminimas

4 kiaušinius kietai išverdame ir atvėsiname.
Likusius du kiaušinius suplakame dubenyje.
Mėsos faršą sumaišome su prieskoniais.
Atvėsintus kiaušinius nulupame ir apvolioję miltuose aplipdome kiekvieną mėsos faršu (faršą skiriame į 4 dalis). Faršu aplipdytus kiaušinius pamirkome į kiaušinių plakinį, tada apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą mirkome į plakinį ir vėl apvoliojame džiūvėsiuose (geriau kuo storesnė kiaušinio “pluta”).
Įkaitiname gilesnę keptuvę su aliejumi (pilame aliejaus tiek, kad apsemtų pusę kiaušinio). dedame paruoštus kiaušinius ir kepame juos ant vidutinės ugnies po kelias minutes, kol švelniai apskrunda.
Keptus “Scotch” kiaušinius patiekiame perpjautus pusiau su garstyčiomis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, bazilikas, čili pipiras, čiobrelis, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, miltai

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Rūgštynių sriuba
Sekantis įrašas: Keptos šukutės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt