• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti „Scotch“ kiaušiniai

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*6 kiaušiniai
*350g mėsos faršo
*40g miltų
*100g džiūvėsių
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
*0,5 a.š. čiobrelių
*0,5 a.š. baziliko
*aliejus

Gaminimas

4 kiaušinius kietai išverdame ir atvėsiname.
Likusius du kiaušinius suplakame dubenyje.
Mėsos faršą sumaišome su prieskoniais.
Atvėsintus kiaušinius nulupame ir apvolioję miltuose aplipdome kiekvieną mėsos faršu (faršą skiriame į 4 dalis). Faršu aplipdytus kiaušinius pamirkome į kiaušinių plakinį, tada apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą mirkome į plakinį ir vėl apvoliojame džiūvėsiuose (geriau kuo storesnė kiaušinio „pluta“).
Įkaitiname gilesnę keptuvę su aliejumi (pilame aliejaus tiek, kad apsemtų pusę kiaušinio). dedame paruoštus kiaušinius ir kepame juos ant vidutinės ugnies po kelias minutes, kol švelniai apskrunda.
Keptus „Scotch“ kiaušinius patiekiame perpjautus pusiau su garstyčiomis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, bazilikas, čili pipiras, čiobrelis, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, miltai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Rūgštynių sriuba
Sekantis įrašas: Keptos šukutės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt