• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti sumuštiniai su morkomis ir sūriu

2011-04-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 morkos
*100g fermentinio sūrio
*4 skiltelės česnako
*4 v.š. majonezo
*druska
*batonas ar sumuštinių duona

Gaminimas

Morkas išverdame, nulupame ir sutarkuojame. Dubenyje sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintu česnaku, žiuspneliu druskos ir majonezu.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių,
Paruoštą aptepą tepame ant duonos ir sudedame sumuštinius į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame orkaitėje apie 15 minučių ir dar šiltus patiekiame.
Kepti sumuštiniai su morkomis ir sūriu puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, duona, fermentinis sūris, majonezas, morkos, Patiekalai receptai, receptas, sumuštinis, užkandis

 

Panašūs receptai

Kesadilijos
Kesadilijos
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu

Previous Post: « Vištiena su kopūstais ir paprika
Sekantis įrašas: Bulviniai blynai su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt