
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kvietinių miltų – 100g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Žiedinių kopūstų – 1vnt.
Gaminimas
- Kalafiorą nuplauname ir susmulkiname (atskiriame šakeles).
- Dubenėlyje išplakame kiaušinį su žiupsneliu druskos ir pipirų.
- Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi.
- Kalafioro šakeles pamirkome kiaušinyje ir apvolioję miltuose dedame į įkaitintą aliejų. Kepame vos 1-2 minutes, kol švelniai pagelsta.
- Iškeptus kalafiorus dedame ant rankšluostinio popieriaus, kad neliktų riebalų.
- Patiekiame su sūrio padažu.
Parašykite komentarą