• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos krabų lazdelės tešloje

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g krabų lazdelių
  • 70ml alaus
  • 100g miltų
  • 1 kiaušinis
  • 3-4 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Dubenyje suplakame kiaušinį, alų ir miltus. Beriame druskos ir pipirų.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir į jį dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles. Kepame po 1-2 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
Keptas krabų lazdeles patiekiame tiek šiltas tiek šaltas kaip užkandį su majonezu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, alus, kiaušiniai, krabų lazdelės, miltai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Kukurūzai kepti su grietinėlės padažu ir šonine
Sekantis įrašas: Porų ir paprikų fritata »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt