• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos krabų lazdelės tešloje

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g krabų lazdelių
  • 70ml alaus
  • 100g miltų
  • 1 kiaušinis
  • 3-4 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Dubenyje suplakame kiaušinį, alų ir miltus. Beriame druskos ir pipirų.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir į jį dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles. Kepame po 1-2 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
Keptas krabų lazdeles patiekiame tiek šiltas tiek šaltas kaip užkandį su majonezu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, alus, kiaušiniai, krabų lazdelės, miltai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Kukurūzai kepti su grietinėlės padažu ir šonine
Sekantis įrašas: Porų ir paprikų fritata »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt