Ingridientai
- 4 stintos
- 50g salotinių sultenių
- 2 lapai gužinės salotos
- aliejus
- pusė citrinos
- druska ir pipirai
Gaminimas
Stintas nuvalome ir truputi pabarstome druska bei pipirais. Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus ir sudedame stintas, kurias kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.
Kol stintos kepa nuplauname salotas. Gūžinės salotos lapus suplėšome ir dubenyje kartu su sultenėmis sumaišome, paskaninę trupučiu citrinų sulčių, druska bei pipirais.
Iškeptas stintas sudedame ant rankšluostinio popieriaus, kad neliktų riebalų pertekliaus.
Į lėkštę sudedame salotas, ant salotų dedame stintas ir šalia skiltelę citrinos.
Keptos stintos sezonins, bet gardus užkandis.
Skanaus!
Parašykite komentarą