• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos tortilijos su jautiena

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 tortilijos lakštai
*2-3 v.š. aliejaus
*300g jautienos faršo
*1 saliero lapkotis
*2 čili pipirai
*1 svogūnas
*2 pomidorai
*150g fermentinio sūrio
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. malto kumino
*grietinė

Gaminimas

Į keptuvę sudedame jautienos faršą ir kepame 15 minučių.
Po 15 minučių sudedame smulkintą salierą, pjaustytus pomidorus,svogūną, čili pipirus, kuminą, beriame druskos ir pipirų, pilame 100ml vandens ir troškiname apie 45 minutes (kil nelieka vandens ir įdaras tampa sukritęs ir sausas). Baigus kepti įdarui, sudedame į dubenį ir atvėsiname.
Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sudedame į atvėsintą įdarą, išmaišome ir lygiomis dalimis sudedame per vidurį ant kiekvienos tortilijos. Tortilijas užlankstome taip, kad įdaras nebyrėtų.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame paruoštas tortilijas, kurias kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.
Keptas tortilijos su jautiena patiekiame šiltas su grietine ar mėgiamu aštriu pomidorų padažu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, čili pipiras, faršas, fermentinis sūris, jautiena, kumpis, pomidorai, salieras, svogūnai, tortilija

 

Panašūs receptai

Mongoliška jautiena
Mongoliška jautiena
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu

Previous Post: « Asiago sūris
Sekantis įrašas: Pomidorinė mėsos kukulių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt