Ingridientai
*4 tortilijos lakštai
*2-3 v.š. aliejaus
*300g jautienos faršo
*1 saliero lapkotis
*2 čili pipirai
*1 svogūnas
*2 pomidorai
*150g fermentinio sūrio
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. malto kumino
*grietinė
Gaminimas
Į keptuvę sudedame jautienos faršą ir kepame 15 minučių.
Po 15 minučių sudedame smulkintą salierą, pjaustytus pomidorus,svogūną, čili pipirus, kuminą, beriame druskos ir pipirų, pilame 100ml vandens ir troškiname apie 45 minutes (kil nelieka vandens ir įdaras tampa sukritęs ir sausas). Baigus kepti įdarui, sudedame į dubenį ir atvėsiname.
Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sudedame į atvėsintą įdarą, išmaišome ir lygiomis dalimis sudedame per vidurį ant kiekvienos tortilijos. Tortilijas užlankstome taip, kad įdaras nebyrėtų.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame paruoštas tortilijas, kurias kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.
Keptas tortilijos su jautiena patiekiame šiltas su grietine ar mėgiamu aštriu pomidorų padažu.
Parašykite komentarą