Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 80g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Džiūvėsėlių – 100g
- Dešrelių – 8vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi (pilame tiek, kad apsemtų pusę dešrelių).
- Išplakame kiaušinius.
- Sutarkuojame parmezano sūrį.
- Dešreles pamerkiame į plakinį, apvoliojame sūryje bei džiūvėsiuose, tada dar kartą pamirkome kiaušinyje ir dar kartą džiūvėsiuose.
- Apvoliotas dešrelės dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame apie 3-4 minutes, kol švelniai apskrunda.
- Patiekiame šiltas su garstyčių padažu.
Parašykite komentarą