• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu

2010-04-22 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

  • Svogūnų – 50g
  • Mozarella sūrio – 60g
  • Špinatų – 80g
  • Feta sūrio – 100g
  • Šviežių žalumynų – 1vnt.
  • Tortilijų – 2vnt.

Kesadilija – meksikiečių patiekalas, gaminamas iš grūdų ar kukurūzų miltų keptos tortilijos į kurią įsuktas sūris kepamas tol kol išsilydo.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, inde sumaišome feta sūrį, pjaustytus špinatus, smulkintus svogūnus, prieskonines žoleles ir smulkintą mozzarella sūrį (pabarstom druska pagal skonį).
  2. Tada ant silpnos ugnies keptuvėje ištirpdome gabaliuką sviesto ir dedame vieną tortilijos lapą į keptuvę (pajudiname tortiliją, kad neprikibtų prie keptuvės ir kad gražiau skrustų), tą patį padarome ir su kitu tortilijos lapu.
  3. Neišėmus antros tortilijos ant jos dedame iš špinatų ir sūrių padarytą masę ir ant viršaus uždedame antrą tortilijos lapą.
  4. Kepame pavartydami ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Meksikos, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Virtuvės Tagged With: feta sūris, Kesadilija, krapai, mozzarella sūris, petražolė, špinatai

 

Panašūs receptai

Aštrūs kalakutienos tacos
Aštrūs kalakutienos tacos
Agurkinė raita
Agurkinė raita
Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša

Previous Post: « Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Sekantis įrašas: Karštas špinatų ir artišokų padažas »

Reader Interactions

Comments

  1. Lina

    2012-01-01 at 14:00

    Jei domiesi meksikiečių maistu, tai siūlyčiau ir pasidomėti, kaip tariasi jų patiekalai. Jokia ne kesadila, o kesadija. {;

    Atsakyti
    • Kulinare

      2012-01-02 at 09:49

      būtinai pataisysime:)

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt