Ingridientai
- Svogūnų – 50g
- Mozarella sūrio – 60g
- Špinatų – 80g
- Feta sūrio – 100g
- Šviežių žalumynų – 1vnt.
- Tortilijų – 2vnt.
Kesadilija – meksikiečių patiekalas, gaminamas iš grūdų ar kukurūzų miltų keptos tortilijos į kurią įsuktas sūris kepamas tol kol išsilydo.
Gaminimas
- Pirmiausia, inde sumaišome feta sūrį, pjaustytus špinatus, smulkintus svogūnus, prieskonines žoleles ir smulkintą mozzarella sūrį (pabarstom druska pagal skonį).
- Tada ant silpnos ugnies keptuvėje ištirpdome gabaliuką sviesto ir dedame vieną tortilijos lapą į keptuvę (pajudiname tortiliją, kad neprikibtų prie keptuvės ir kad gražiau skrustų), tą patį padarome ir su kitu tortilijos lapu.
- Neišėmus antros tortilijos ant jos dedame iš špinatų ir sūrių padarytą masę ir ant viršaus uždedame antrą tortilijos lapą.
- Kepame pavartydami ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys.
Lina
Jei domiesi meksikiečių maistu, tai siūlyčiau ir pasidomėti, kaip tariasi jų patiekalai. Jokia ne kesadila, o kesadija. {;
Kulinare
būtinai pataisysime:)