• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaušinienė su grietine

2010-11-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaušinienė su grietine

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Svogūnų laiškų – 30g
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą šoninę bei svogūną, kuriuos kepame apie 2 minutes.
  2. Ant šoninės su svogūnais „įmušame“ kiaušinius, pabarstome juos druska ir pipirais, uždengiame keptuvę dangčiu ir ant vidutinės ugnies kepame apie 3-4 minutes. (Norint, kad kiaušinienė nebūtų skysta, reiktų po 2 minučių kiaušinienę apversti).
  3. Po 3-4 minučių kiaušinienę pabarstome smulkintais svogūnų laiškais, aptepame grietine visą viršų, vėl uždengiame ir ant silpnos ugnies kepame apie 3-4 minutes.
  4. Patiekiame šiltą su duona ir salotomis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, grietinė, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, svogūnai, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Pyragėliai su grybais
Sekantis įrašas: Lavašas su kepenėlėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt