• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaušinienė su lašiša ir špinatais

2016-11-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaušinienė su lašiša ir špinatais

Ingridientai

  • 750 g špinatų
  • 125 ml grietinės
  • 1 česnako skiltelė
  • druskos
  • smulkinto muskato
  • 6 kiaušiniai
  • 125 ml mineralinio vandens
  • 1 valg. š. sviesto
  • 4 griežinėliai rūkytos lašišos

Gaminimas

  1. Nuplaukite špinatus ir sudėkite į 1 litrą verdančio vandens. Lapus kelis kartus pamaišykite, kol apvirs ir patamsės.
  2. Perkoškite špinatus per sietelį ir perpilkite šaltu vandeniu. Nusausinkite ir susmulkinkite.
  3. Grietinę sumaišykite su trintais česnakais, užvirkite bei pagardinkite druska ir muskatu.
  4. Sudėkite špinatus ir palaikykite kol užvirs. Nuimkite nuo ugnies.
  5. Išplakite kiaušinius su vandeniu. Pagardinkite druska.
  6. Ištirpinkite sviestą keptuvėje ir supilkite kiaušinius. Kepkite nuolat maišydami.
  7. Kai kiaušinienė ims blizgėti nuimkite nuo ugnies.
  8. Sudėkite kiaušinius bei špinatus į lėkštę, papuoškite lašišos gabalėliais.
  9. Puikiai tinka su skrebučiu ar virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: česnakas, druska, grietinė, kiaušiniai, lašiša, muskatas, špinatai, sviestas, vanduo

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis
Kepti šprotai

Previous Post: « Skrebučiai su krevetėmis
Sekantis įrašas: Nealkoholinis Mojito ledukų kokteilis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt