Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 100ml
- Kvietinių miltų – 70g
- Kiaušinių – 6vnt.
- Svogūnų laiškų – 50g
- Fermentinis sūrio – 200g
- Kiaulienos šoninės – 200g
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu, miltais bei žiupsneliu druskos ir pipirų.
- Imame didelę kepimo skardą (kad omletas nebūtų storas) ir ją išklojame kepimo popieriumi. Popierių patepame riebalais ir supilame kiaušinius. Dedame į orkaitę ir kepame apie 10-13 minučių.
- Kiaulienos šoninę supjaustome juostelėmis ir pakepame įkaitintoje keptuvėje. Kepame apie 4 minutes ir paskui sudedame ant rankšluostinio popieriaus, kad neliktų riebalų.
- Papriką ir svogūnų laiškus susmulkiname ir sumaišome su tarkuotu sūriu.
- Ant iškepto omleto išdėliojame šoninės juosteles bei užbarstome sūrį su svogūnais ir paprikomis. Pabarstome pipirais ir suvyniojame.
- Suvyniotą omletą dar 5-6 minutėms dedame į orkaitę, kad išsilydytų sūris.
- Vyniotinį patiekiame šiltą supjaustytą.
Parašykite komentarą