• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaušinių vyniotinis su tunu

2010-12-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 5 v.š. sviesto
  • 3 v.š. miltų
  • 125ml pieno
  • 6 kiaušiniai (atskirti)
  • 1 skardinė tuno
  • 50g svogūnų laiškų
  • 100g sviesto (įdarui)
  • 100g rikotos sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Išplakame trynius dubenyje.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir suberiame miltus. Kepame apie porą minučių visą laiką maišydami ir tada supilame pieną, kurį kaitiname ant iki virimo. Užvirus pienui ugnį sumažiname iki mažiausios ir kaitiname apie 4-5 minutes.
Sutirštintą pieną supilame į didelį dubenį. Į dubenį kartu supilame kiaušinių trynius, beriame druskos ir pipirų ir išmaišome.
Atskirai išplakame kiaušinių baltymus iki purios masės ir supilame į dubenį su tryniais. Gerai išmaišome ir plakinį pilame į kepimo skardą.
Kepame kiaušinių pagrindą apie 15 minučių.
Kol kepa pagrindas, dubenyje sumaišome nusausintą tuną su kreminiu sūriu ir smulkintais svogūnų laiškais ir pašildytu sviestu.
Iškepus kiaušinių pagrindui išimame, kelias minutes vėsiname. Ant pravėsusio kiaušinių pagrindo tepame tuno-sūrio užtepą. Apteptą pagrindą suvyniojame į vyniotinį ir nesmarkiai paslėgę bent 1 valandą palaikome šaldytuve.
Patiekdami kiaušinių vyniotinį supjaustome riekėmis ir patiekiame su šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: kiaušiniai, miltai, pienas, rikotos sūris, sviestas, svogūnai, tunas, vyniotinis

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Tiršta rūkytos menkės sriuba
Sekantis įrašas: Makaronai su kalafioru ir riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt