
Ingridientai
- Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 3vnt.
- Cukraus – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Dubenyje išplakame kiaušinius ir sudedame smulkintus svogūnus. Įberiame druska ir pipirų, beriame žiupsnelį cukraus ir dar kartą išplakame.
- Įkaitiname keptuvę ir įpilame truputį aliejaus. Į įkaitusią keptuvę pilame maždaug 1/3 kiaušinio plakinio taip, kad masė tolygiai pasiskirstytų visoje keptuvėje (panašiai kaip lietinius blynus).
- Iškepus omletui, jį atsargiai imame už vieno krašto ir suvyniojame į roletą. Gautą roletą dar apkepame iš visų pusių suformuodami dėžutės formą.
- Šitokiu būdu iškepame kelis omleto “lietinius” iš viso kiaušinių plakinio.
- Iškeptą omletą atvėsiname ir supjaustome. Patiekiame su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Parašykite komentarą