• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Korėjietiškas omleto roletas

2010-07-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Korėjietiškas omleto roletas

Ingridientai

  • Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Cukraus – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Dubenyje išplakame kiaušinius ir sudedame smulkintus svogūnus. Įberiame druska ir pipirų, beriame žiupsnelį cukraus ir dar kartą išplakame.
  2. Įkaitiname keptuvę ir įpilame truputį aliejaus. Į įkaitusią keptuvę pilame maždaug 1/3 kiaušinio plakinio taip, kad masė tolygiai pasiskirstytų visoje keptuvėje (panašiai kaip lietinius blynus).
  3. Iškepus omletui, jį atsargiai imame už vieno krašto ir suvyniojame į roletą. Gautą roletą dar apkepame iš visų pusių suformuodami dėžutės formą.
  4. Šitokiu būdu iškepame kelis omleto „lietinius“ iš viso kiaušinių plakinio.
  5. Iškeptą omletą atvėsiname ir supjaustome. Patiekiame su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, cukrus, daržovės, karštieji patiekalai, kiaušiniai, omletas, ryžiai, svogūnai, užkandis, vegetariški patiekalai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Makaronų ir fetos mišrainė su pomidorais
Sekantis įrašas: Makaronai su kiaulienos šoninės ir česnakų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt