Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 0.5 šaukšto
- Grietinės (30%) – 50g
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų laiškų – 5g
- Gruyère sūrio – 200g
- Skrudintos duonos – 1vnt.
- Tabasco padažo – 1 šaukštas
- Krabų mėsos – 250g
Brusketa – tai itališkas užkandis,kurio pagrindas yra su česnaku bei tyru alyvų aliejumi skrudinta duona. Duona pagardinama labai įvairiais produktais: nuo įvairiausių sūrių iki vytintos mėsos ar džiovintų daržovių.
Gaminimas
- Krabų mėsą ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustome ir sudedame į dubenėlį. Sutarkuojame pusę sūrio ir sudedame į krabų mėsą, įberiame druskos ir pipirų.
- Atskirame inde sumaišome grietinę, garstyčias, citrinų sultis, Tabasco padažą.
- Padažą pilame į indą su pjaustytais krabais ir gerai išmaišome.
- Šią masę dedame ant paruoštos brusketos duonos ir pabarstome likusiu sūriu. Krabų brusketą papuošiam žalumynais.
Parašykite komentarą