• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krabų brusketa

2010-05-13 by Kulinarė Palikti komentarą

brusketa

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 0.5 šaukšto
  • Grietinės (30%) – 50g
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų laiškų – 5g
  • Gruyère sūrio – 200g
  • Skrudintos duonos – 1vnt.
  • Tabasco padažo – 1 šaukštas
  • Krabų mėsos – 250g

Brusketa – tai itališkas užkandis,kurio pagrindas yra su česnaku bei tyru alyvų aliejumi skrudinta duona. Duona pagardinama labai įvairiais produktais: nuo įvairiausių sūrių iki vytintos mėsos ar džiovintų daržovių.

Gaminimas

  1. Krabų mėsą ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustome ir sudedame į dubenėlį. Sutarkuojame pusę sūrio ir sudedame į krabų mėsą, įberiame druskos ir pipirų.
  2. Atskirame inde sumaišome grietinę, garstyčias, citrinų sultis, Tabasco padažą.
  3. Padažą pilame į indą su pjaustytais krabais ir gerai išmaišome.
  4. Šią masę dedame ant paruoštos brusketos duonos ir pabarstome likusiu sūriu. Krabų brusketą papuošiam žalumynais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: citrina, duona, garstyčios, grietinė, gruyere sūris, krabų mesa, svogūnų laiškai, Tabasko padažas

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Tuno ir pupelių mišrainė
Sekantis įrašas: Lašišos salotos su šparagais, špinatais ir Teriyaki padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt