Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kalendrų – 10g
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Žaliųjų citrinų sulčių – 5 arb. šaukšt.
- Medaus – 0.33 šaukštai
- Raudonųjų svogūnų – 15g
- Avokadų – 1vnt.
- Krabų mėsos – 300g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Pomidorų – 1vnt.
Gaminimas
- Dubenėlyje sumaišome laimo sultis su aliejumi, česnaku, medumi ir beriame truputį druskos bei pipirų.
- Pomidorą supjaustome riekėmis ir pabarstome druska.
- Krabų mėsą susmulkiname.
- Avokadą labai smulkiai supjaustome ir sumaišome su kalendra bei svogūnu.
- Į lėkštę dedame pomidoro riekę, ant jos pilame 1 arb. š. padažo, dedame avokado ir ant viršaus krabų mėsos.
- Paruoštą užkandį užpilame 1 valg. š. padažo.
Parašykite komentarą