
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 10g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 200g
- Svogūnų laiškų – 5g
- Jalapenų – 0.2vnt.
- Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Krabų mėsos – 450g
- Petražolių – 2 šaukštai
- Vorčesterio padažo – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Krabų mėsą labai susmulkiname ir sudedame į dubenį kartu su smulkintomis petražolėmis, svogūnų laiškais, jalapenu, kiaušiniu, kepimo milteliais ir 150g džiūvėsių.
- Rankomis gerai išminkome masę, beriame druskos ir pipirų, pilame padažą ir dar kartą išminkome.
- Likusius džiūvėsius sumaišome su parmezano sūriu.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Iš krabų tešlos rankomis formuojame nedidelius pyragėlius, kurios apvoliojame džiūvėsiuose su sūriu ir dedame ant skardos išklotos kepimo popieriumi.
- Apipurškiame aliejumi ir dedame kepti į orkaitę 10 minučių.
- Kai pyragėliai švelniai apskrunda išimame.
- Patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus su mėgiamu užkandžių padažu.
Parašykite komentarą