• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krabų pyragėliai

2010-09-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Krabų pyragėliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Parmezano sūrio – 10g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 200g
  • Svogūnų laiškų – 5g
  • Jalapenų – 0.2vnt.
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Krabų mėsos – 450g
  • Petražolių – 2 šaukštai
  • Vorčesterio padažo – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Krabų mėsą labai susmulkiname ir sudedame į dubenį kartu su smulkintomis petražolėmis, svogūnų laiškais, jalapenu, kiaušiniu, kepimo milteliais ir 150g džiūvėsių.
  2. Rankomis gerai išminkome masę, beriame druskos ir pipirų, pilame padažą ir dar kartą išminkome.
  3. Likusius džiūvėsius sumaišome su parmezano sūriu.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  5. Iš krabų tešlos rankomis formuojame nedidelius pyragėlius, kurios apvoliojame džiūvėsiuose su sūriu ir dedame ant skardos išklotos kepimo popieriumi.
  6. Apipurškiame aliejumi ir dedame kepti į orkaitę 10 minučių.
  7. Kai pyragėliai švelniai apskrunda išimame.
  8. Patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus su mėgiamu užkandžių padažu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, džiūvėsiai, jelapeno pipiras, kiaušiniai, krabų mesa, laiškinis česnakas, parmezano sūris, petražolė, užkandis, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Makaronų salotos su krevetėmis
Sekantis įrašas: Virtų bulvių blyneliai su mėsos įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt