• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevečių „piršteliai“

2010-09-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Krevečių piršteliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 400g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 200g
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Krevečių – 450g
  • Paprikų – 1vnt.
  • Svogūnų – 3vnt.
  • Sviesto – 3 šaukštai

Gaminimas

  1. Bulves išverdame ir sumalame.
  2. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame krevetes. Kepame jas apie 2-3 minutes. Išimame iš keptuvės.
  3. Į tą pačią karštą keptuvę sudedame smulkintus svogūnus, papriką bei čili pipirą. Apkeptas daržoves sudedame į maltas bulves.
  4. Taip pat sudedame pjaustytas krevetes, ir kiaušinius. Beriame druskos ir pipirų, truputį džiūvėsių ir viską gerai rankomis išminkome.
  5. Iš gautos tešlos formuojame „pirštelius“ (2cm storio) ir apvoliojame juos likusiuose džiūvėsiuose. Paruoštus „pirštelius“ dedame 4 valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.
  6. Keptuvėje įkaitiname aliejų (geriau pilt daugiau, kad apsemtų „pirštelius“) ir dedame „pirštelius“. Kepame iš visų pusių kol švelniai paruduoja.
  7. Patiekiame šiltus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, čili pipiras, džiūvėsiai, kiaušiniai, krevetės, paprika, sviestas, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Tešla pyrago pagrindui
Sekantis įrašas: Ryžių garnyras su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt