Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 100g
- Svogūnų – 50g
- Sviesto – 50g
- Džiūvėsėlių – 50g
- Krevečių – 450g
- Kvietinių miltų – 3 šaukštai
- Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Krevetės turėtų būti virtos.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame svogūnus. Kepame apie 2 minutes.
- Suberiame miltus, grietinę, garstyčias, beriame druskos ir pipirų.
- Sutirštėjus masei sudedame smulkintas krevetes. Nuimame nuo ugnies ir visiškai atvėsiname masę.
- Sukietėjus masei iš jos rankomis formuojame nedidelius pyragėlius, juos apvoliojame džiūvėsiuose.
- Dedame valandai į šaldytuvą.
- Patiekiame su krapų padažu.
Parašykite komentarą