• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevečių užkandiniai pyragėliai

2010-09-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Krevečių užkandiniai pyragėliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Svogūnų – 50g
  • Sviesto – 50g
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Krevečių – 450g
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai
  • Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Krevetės turėtų būti virtos.
  2. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame svogūnus. Kepame apie 2 minutes.
  3. Suberiame miltus, grietinę, garstyčias, beriame druskos ir pipirų.
  4. Sutirštėjus masei sudedame smulkintas krevetes. Nuimame nuo ugnies ir visiškai atvėsiname masę.
  5. Sukietėjus masei iš jos rankomis formuojame nedidelius pyragėlius, juos apvoliojame džiūvėsiuose.
  6. Dedame valandai į šaldytuvą.
  7. Patiekiame su krapų padažu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: džiūvėsiai, garstyčios, grietinė, krevetės, miltai, pyragėliai, sviestas, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Marinuota silkė
Sekantis įrašas: Sūrio ir svogūnų pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt