• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lakštinės tešlos užkandis su kumpiu ir sūriu

2010-09-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Rageliai su sūriu

Ingridientai

  • lakštinės tešlos
  • 200g kumpio
  • 1 svogūnas
  • 150g fermentinio sūrio
  • 2 valg. š. majonezo
  • druska ir pipirai
  • aliejus

Gaminimas

  1. Smulkiai supjaustome kumpį ir svogūną. Sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu bei majonezu, beriame truputį druskos ir pipirų.
  2. Imame po vieną lakštą tešlos (8x8cm) ir per vidurį dedame po šaukštą įdaro.
  3. Užspaudžiame kraštelius ir dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi, kur kepame po 2 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
  4. Patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus. Puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, kumpis, majonezas, svogūnai, tešla, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Pica su tunu
Sekantis įrašas: Keptas karpis su česnakais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt