• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašišos užkandis

2010-10-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašišos užkandis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 70g
  • Citrinos sulčių – 6 šaukšt.
  • Mascarpone sūrio – 300g
  • Lašišų – 300g
  • Kaparėlių – 50g
  • Krapų – 50g
  • Lietinių blynų – 10vnt.

Gaminimas

  1. Lietinius sudedame vienas ant kito ir peiliu gražiai ir lygiai nupjauname kraštus ir padarome vienodos formos.
  2. Lašišą sumalame. Krapus supjaustome. Dubenėlyje sumaišome žuvį su krapais, citrinų sultimis ir sviestu.
  3. Imame vieną lietinį ir aptepame mascarpone sūriu, dedame ant viršaus lietinį, kurį aptepame lašiša su sviestu, pabarstome druska ir pipirais, kaparėliais ir dedame kitą lietinį, kurį vėl tepame mascarpone sūriu, lašiša ir t.t. Šitaip sutepame visus lietinius.
  4. Suteptą užkandį dedame į šaldytuvą, ant viršaus dedame lentelę ar lėkštę ir prislegiame sunkiu daiktu.
  5. Prieš patiekdami, šaldytuve laikome bent 1 valandą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: citrina, kaparėliai, krapai, lašiša, mascarpone sūris, sviestas, užkandis

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos

Previous Post: « Ryžių risoto su grybais
Sekantis įrašas: Brokolių ir alyvuogių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt