Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Lavašų – 1vnt.
- Tepamų sūrelių – 70g
- Vištienos kepenėlių – 100g
- Kaparėlių – 50g
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame nuvalytas ir susmulkintas vištienos kepenėles, kurias kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies dažnai maišydami.
- Iškeptas kepenėles atvėsiname ir dar kartą peiliu susmulkiname didesnius gabaliukus.
- Lavašą ištepame lydytu sūriu ir pabarstome kaparėliais. Tolygiai išdėliojame keptas vištos kepenėles, pabarstome druska ir pipirais ir paruoštą lavašą suvyniojame į vyniotinį ir bent 2 valandoms dedame į šaldytuvą.
- Po poros valandų, patiekdami, supjaustome lavašą nedideliais gabaliukais.
Parašykite komentarą