• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lavašas su kepenėlėmis

2010-12-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Lavašas su kepenėlėmis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Lavašų – 1vnt.
  • Tepamų sūrelių – 70g
  • Vištienos kepenėlių – 100g
  • Kaparėlių – 50g

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame nuvalytas ir susmulkintas vištienos kepenėles, kurias kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies dažnai maišydami.
  2. Iškeptas kepenėles atvėsiname ir dar kartą peiliu susmulkiname didesnius gabaliukus.
  3. Lavašą ištepame lydytu sūriu ir pabarstome kaparėliais. Tolygiai išdėliojame keptas vištos kepenėles, pabarstome druska ir pipirais ir paruoštą lavašą suvyniojame į vyniotinį ir bent 2 valandoms dedame į šaldytuvą.
  4. Po poros valandų, patiekdami, supjaustome lavašą nedideliais gabaliukais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, kaparėliai, lavašas, lydytas sūris, užkandis, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais

Previous Post: « Kiaušinienė su grietine
Sekantis įrašas: Pica su saulėje džiovintais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt