• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lavašo užkandis su tunu

2010-04-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Lavašas su lašiša

Ingridientai

  • Majonezo – 60g
  • Svogūnų laiškų – 15g
  • Lavašų – 1vnt.
  • Tuno savo sultyse – 185g

Lavašas su tunu – tai labai greitai paruošiamas, skanus ir gražiai atrodantis užkandis, puikiai papuošiantis jūsų vaišių stalą.

Gaminimas

  1. Ištiestą lavašą ištepame majonezu.
  2. Lygiai paskirstome nusausintą tuną, pabarstome smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
  3. Lavašą suvyniojame ir suslegiame 1-2 val.
  4. Pjaustome 2cm storio riekelėmis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai Tagged With: lavašas, majonezas, receptas, svogūnai, svogūnų laiškai, top receptai, tunas, užkandis

 

Panašūs receptai

Grybų brusketa
Paprikų užkandėlė prie vyno
Pupelių brusketa
Pupelių brusketa

Previous Post: « Lavašo užkandis su lašiša
Sekantis įrašas: Tofu (sojos varškės) sumuštinis su salotomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt