Ingridientai
- Majonezo – 150g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kiaulienos faršo – 500g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Pomidorų – 3vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Sumuštinių bandelių – 6vnt.
- Fermentinis sūris riekelėmis – 6vnt.
Gaminimas
- Į kiaulienos faršą dedame smulkintus česnakus, pusę smulkinto svogūno, druskos ir pipirų, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome faršą.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame iš faršo suformuotus mėsos blynelius. Kepame kol iš abiejų pusių švelniai paruduos.
- Sumuštinių bandeles išilgai perpjauname ir abi puses ištepame majonezu. Ant majonezo dedame salotų lapus ir rieklėmis pjaustyto pomidoro, pabarstome likusiu smulkintu svogūnu, uždedame mėsos blynelį, ant jo dedame sūrio ir abi bandelės puses suvožiame.
- Jei yra, ant mėsos maltinio dedame žalumynų ar kitų mėgstamų priedų.
Parašykite komentarą