• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai

2016-09-09 by Kulinarė 1 Comment

Naminiai bulvių traškučiai

Ingridientai

  • 1 saldžioji bulvė
  • 2 valg. š. alyvuogių arba raudonųjų palmių aliejaus
  • 1/2 arb. š. rūkytos paprikos
  • 1/4 arb. š. druskos
  • 1/4 arb. š. rudojo cukraus

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Bulvę supjaustome labai plonais griežinėliais. Apibarstome rūkyta paprika, druska, ruduoju cukrumi bei aliejumi.
  3. Išdėliojame kepimo skardoje ir kepame kol lengvai paruduos ir pasidarys traškūs. Apie 10 – 15 minučių.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: alyvuogių aliejus, druska, rudasis cukrus, rūkyta paprika, saldžiosios bulvės

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis
Pikantiški bulvių šiaudeliai

Previous Post: « Baltame Vyne Virti Moliuskai
Sekantis įrašas: Saldus BBQ Padažas »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Pupelių ir česnakų padažas | KULINARE.LT parašė:
    2021-07-28 14:43

    […] Padažą patiekite prie įvairių daržovių, bulvių arba saldžiųjų bulvių traškučių. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt