Ingredientai:
*500g jautienos faršo
*2 v.š. sviesto
*4 konservuoti jelapeno pipirai
*1 svogūnas
*4 riekės sumuštinių sūrio (geriausia čederio sūris)
*150ml majonezo
*1 v.š. pomidorų padažo
*2 a.š. krienų
*4 bandelės sūrainiams
*druska ir pipirai
Gaminimas:
Jelapeno pipirus ir svogūną supjaustome žiedais.
Jautienos faršą suminkome su sviestu, druska ir pipirais. Suformuojame 4 kotletus. Paruoštus kotletus iškepame ant grotelių (grilyje). Apkepame iš abiejų pusių.
Dubenyje sumaišome majonezą su pomidorų padažu, krienais, trupučiu druskos ir pipirų.
Bandeles perpjauname išilgai pusiau. Ant apatinių bandenlių pusių dedame po mėsos kotletą, ant mėsos dedame riekę sūrio, ant sūrio dedame svogūno žiedų, ant svogūno dedame jelapeno pipiro ir viską užpilame trupučiu paruošto padažo. Ant viršaus dedame bandelės viršų ir paruoštus sūrainius 5 minutėms dedame ant grotelių.
Naminius sūrainius patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą