
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 200g
- Sviesto – 200g
- Grybų – 200g
- Vištienos kepenėlių – 200g
Gaminimas
- Pirmiausia 2 valg. š. svieste pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus(svogūnų nereiktų perkepti).
- 1 valg. š. svieste pakepame kepenėles. Jas kepti taip pat neilgai, kad neperkeptų.
- Į indą sukrėsti svogūnus, keptas kepenėles bei likusį sviestą ir viską susmulkinti elektriniu smulkintuvu .
- Puode išvirti šviežius grybus ar džiovintus baravykus, juos virtus sudėti į paštetą ir dar kartą elektriniu smulkintuvu sumalti. Galima grybus ir labai smulkiai pjaustyti, tada jausis atskiri grybų gabaliukai.
- Pagardinti druska bei pipirais.
- Padėti paštetą į šaldytuvą, kad atvėstų.
Parašykite komentarą