• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminis paštetas su grybais

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Naminis paštetas su grybais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 200g
  • Sviesto – 200g
  • Grybų – 200g
  • Vištienos kepenėlių – 200g

Gaminimas

  1. Pirmiausia 2 valg. š. svieste pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus(svogūnų nereiktų perkepti).
  2. 1 valg. š. svieste pakepame kepenėles. Jas kepti taip pat neilgai, kad neperkeptų.
  3. Į indą sukrėsti svogūnus, keptas kepenėles bei likusį sviestą ir viską susmulkinti elektriniu smulkintuvu .
  4. Puode išvirti šviežius grybus ar džiovintus baravykus, juos virtus sudėti į paštetą ir dar kartą elektriniu smulkintuvu sumalti. Galima grybus ir labai smulkiai pjaustyti, tada jausis atskiri grybų gabaliukai.
  5. Pagardinti druska bei pipirais.
  6. Padėti paštetą į šaldytuvą, kad atvėstų.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: grybai, paštetas, Patiekalai receptai, receptas, sviestas, svogūnai, užkandis, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Grybų paštetas su lydytu sūriu
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Previous Post: « Tuno padažas prie bulvių traškučių
Sekantis įrašas: Tortellini makaronų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt