• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminis paštetas

2014-02-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Tikrai nepaprasto skonio naminis paštetas,kurį labai lengvai paruošite.

Ingridientai

  • 200g vištienos kepenėlių
  • 200g sviesto
  • 200g svogūnų 
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Pirmiausia 2 v.š. sviesto pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus,svogūnų nereiktų perkepti.
1 v.š. svieste pakepti kepenėles. Jas kepti taip pat neilgai,kad neperkeptų. Į indą sukrėsti svogūnus,keptas kepenėles bei likusį sviestą ir viską susmulkinti elektriniu smulkintuvu. Pagardinti druska bei pipirais.
Prieš patiekiant, palaikyti šaldytuve apie 2-3 valandas.
Pagal savo norus bei skonį galite reguliuoti ingridientų kiekius.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: paštetas, sviestas, svogūnai, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Šakšuka (Shakshouka)
Sekantis įrašas: Lydeka troškinta su pomidorais ir bazilikais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt