
Ingridientai
- 3 kiaušiniai
- 50g kiaulienos šoninės (gali būt rūkyta)
- 70g fermentinio sūrio
- 70ml pieno
- 40g svogūnų laiškų
- 40g petražolių
- 2-3 v.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Kiaušinius dubenyje išplakame su pienu, trupučiu druskos ir pipirų. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir supilame kiaušinių plakinį. Kepame omletą keletą minučių iš abiejų pusių. Omletą išimame.
Į keptuvę sudedame plonais gabaliukais pjaustytą šoninę ir ją apkepame.
Svogūnus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūru.
Iškeptą omletą dedame ant lėkštės ir ant vienos omleto pusės sudedame žalumynus su sūriu bei keptą šonię.. Omletą užlenkiame ir dedame į mikrobangų krosnelę, kur šildome tiek, kad išsilydytų sūris.
Parašykite komentarą