• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Omletas įdarytas žalumynais ir šonine

2012-10-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 3 kiaušiniai
  • 50g kiaulienos šoninės (gali būt rūkyta)
  • 70g fermentinio sūrio
  • 70ml pieno
  • 40g svogūnų laiškų
  • 40g petražolių
  • 2-3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kiaušinius dubenyje išplakame su pienu, trupučiu druskos ir pipirų. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir supilame kiaušinių plakinį. Kepame omletą keletą minučių iš abiejų pusių. Omletą išimame.
Į keptuvę sudedame plonais gabaliukais pjaustytą šoninę ir ją apkepame.
Svogūnus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūru.
Iškeptą omletą dedame ant lėkštės ir ant vienos omleto pusės sudedame žalumynus su sūriu bei keptą šonię.. Omletą užlenkiame ir dedame į mikrobangų krosnelę, kur šildome tiek, kad išsilydytų sūris.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, Patiekalai receptai, petražolė, pienas, receptas, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai
Sekantis įrašas: Prieskoninio aliejaus su rozmarinais receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt