
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Špinatų – 400g
- Parmezano sūrio – 100g
- Kiaušinių – 4vnt.
- Bazilikų – 100g
- Sviesto – 3 šaukštai
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu sviesto ir sudedame špinatus, kuriuos kepame apie 2 minutes ant vidutinės ugnies uždengtus, kad suminkštėtų.
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laispnių.
- Į kiekvieną ramekiną (keramikinį puodelį) dedame po 0,5 arb. š. sviesto, sudedame po lygiai padalintus špinatus, įmušame po vieną kiaušinį, pabarstome druska ir pipirais, tarkuotu parmezanu ir keliais baziliko lapeliais.
- Kiaušinius dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Parašykite komentarą