• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paplotėliai su svogūnų laiškais

2011-04-14 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

*500g miltų
*200ml vandens
*60g svogūnų laiškų
*aliejus
*druska

Gaminimas

Miltus sumaišome su vandeniu, smulkintais svogūnais, žiupsniu druskos. Tešlą išminkome ir iškočiojame maždaug 0,3cm-0,5cm storio. Abi puses truputį aptepame aliejumi.
Įkaitiname keptuvę ir dedame paruoštą paplotėlio blyną, kurį kepame iš abiejų pusių tol kol švelniai apskrunda.
Iškeptą paplotėlį patiekiame supjaustytą prie sriubos, salotų, kitų užkandžių.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, miltai, paplotėliai, Patiekalai receptai, receptas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Previous Post: « Pievagrybių salotos su marinuotais agurkais
Sekantis įrašas: Apkeptų dešrelių troškinys su pomidorais ir alyvuogėmis »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Perlinės kruopos su Bešamelio padažu užkeptos sūriu | KULINARE.LT parašė:
    2020-03-24 15:04

    […] Kruopas užpilame pasūdytu vandeniu ir išverdame. Išvirtas nusausiname. Bulves nulupame ir sutarkuojame. Sūrį sutarkuojame. Kepimo indą ištepame sviestu. (Geriausia ruošti atskiruose indeliuose kiekvienam asmeniui). Išvirtas kruopas nusausiname ir dubenyje sumaišome su tarkuotomis bulvėmis. Sudedame smulkintą česnaką, beriame čiobrelius, džiūvėsius, druskos ir pipirų ir viską užpilame Bešamelio padažu. Beriame trečdalį tarkuoto sūrio ir viską gerai išmaišę supilame į kepimo indą ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos ant viršaus užbarstome likusį sūrį,padidiname katrą iki 190 laipsnių ir baigiame kepti. Patiekiame kruopas karštas su paplotėliais. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt