Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Žaliųjų citrinų sulčių – 1.5 arb. šaukšt.
- Avokadų – 2vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Pomidorų – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Tirštas meksikiečių padažas iš trinto avokado su priedais. Paprastai gvakamolė patiekiama su kukurūzų traškučiais ar kitais traškučiais, taip pat naudojama kaip padažas su kitais meksikietiškais valgiais.
Gaminimas
- Avokadus nulupame ir sutriname.
- Svogūnus, pomidorą ir česnakus susmulkiname ir sudedame į trintus avokadus.
- Įberiame druskos ir pipirų, supilame laimo sultis ir išmaišome.
- Gvakamolę prieš patiekiant 1 valandą palaikyti šaldytuve. Patiekti su tortilijomis.
{'_'}
Liuks, tik druskytės reik daugiau.