• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paprasta gvakamolė (guacamole)

2010-06-17 by Kulinarė 2 komentarai

Guacamole

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Žaliųjų citrinų sulčių – 1.5 arb. šaukšt.
  • Avokadų – 2vnt.
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Pomidorų – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Tirštas meksikiečių padažas iš trinto avokado su priedais. Paprastai gvakamolė patiekiama su kukurūzų traškučiais ar kitais traškučiais, taip pat naudojama kaip padažas su kitais meksikietiškais valgiais.

Gaminimas

  1. Avokadus nulupame ir sutriname.
  2. Svogūnus, pomidorą ir česnakus susmulkiname ir sudedame į trintus avokadus.
  3. Įberiame druskos ir pipirų, supilame laimo sultis ir išmaišome.
  4. Gvakamolę prieš patiekiant 1 valandą palaikyti šaldytuve. Patiekti su tortilijomis.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, česnakas, guacamole, laimas, pomidorai, svogūnai, tortilija

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Sumuštinis su vištiena ir obuoliais
Sekantis įrašas: Hollandaise padažas »

Reader Interactions

Comments

  1. {'_'}

    2018-05-29 at 23:36

    Liuks, tik druskytės reik daugiau.

    Atsakyti

Trackbacks

  1. Pupelių blyneliai | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 06:43

    […] Patiekiame su avokadų gvakamole. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt