• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pievagrybiai įdaryti pikantiškomis morkomis

2012-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 15 vnt didelių pievagrybių
  • 3 morkos
  • 3 v.š. majonezo
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • 3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai
  •  skrudintos duonos

Gaminimas

Morkas nulupame ir sutarkuojame stambesne tarka.
Pievagrybių kotelius išimame ir peiliu truputį išgremžiame vidų, kad būtų daugiau vietos.
Įkaitiname keptuvę su pora šaukštų aliejaus ir sudedame pievagrybių kepurėles, kurias ant vidutinės ugnies kepame apie 3-4 minutes. Apkeptus pievagrybius sudedame į lėkštę.
Į keptuvę pilame dar šaukštą aliejaus ir sudedame morkas, kurias ant vidutinės ugnies kepame apie 3 minutes, kad truputį suminkštėtų.
Apkeptas morkas atvėsiname. Dubenyje sumaišome su majonezu, smulkintu česnaku, trupučiu druskos ir pipirų ir citrinos sultimis. Paruoštą morkų įdarą šaukšteliu dedame į pievagrybių „dubenėlius“ ir patiekiame.
Pievagrybius įdarytus pikantiškomis morkomis patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, citrina, majonezas, morkos, pievagrybiai

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Marinuotos paprikos
Sekantis įrašas: Karamelinis padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt