• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pievagrybiai įdaryti pikantiškomis morkomis

2012-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 15 vnt didelių pievagrybių
  • 3 morkos
  • 3 v.š. majonezo
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • 3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai
  •  skrudintos duonos

Gaminimas

Morkas nulupame ir sutarkuojame stambesne tarka.
Pievagrybių kotelius išimame ir peiliu truputį išgremžiame vidų, kad būtų daugiau vietos.
Įkaitiname keptuvę su pora šaukštų aliejaus ir sudedame pievagrybių kepurėles, kurias ant vidutinės ugnies kepame apie 3-4 minutes. Apkeptus pievagrybius sudedame į lėkštę.
Į keptuvę pilame dar šaukštą aliejaus ir sudedame morkas, kurias ant vidutinės ugnies kepame apie 3 minutes, kad truputį suminkštėtų.
Apkeptas morkas atvėsiname. Dubenyje sumaišome su majonezu, smulkintu česnaku, trupučiu druskos ir pipirų ir citrinos sultimis. Paruoštą morkų įdarą šaukšteliu dedame į pievagrybių “dubenėlius” ir patiekiame.
Pievagrybius įdarytus pikantiškomis morkomis patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, citrina, majonezas, morkos, pievagrybiai

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Marinuotos paprikos
Sekantis įrašas: Karamelinis padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt