
Ingridientai
*4 kiaušiniai
*150g fermentinio sūrio
*3 v.š. majonezo
*3 skiltelės česnako
*1 a.š. krapų
*30g petražolių
*druska ir pipirai
*salotų lapai
*2 pomidorai
Gaminimas
Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname ir nulupę supjaustome mažais kubeliais (ar sutarkuojame rupia tarka).
Fermentinį sūrį sutarkuojame burokine tarka.
Dubenyje kiaušinius sumaišome su sūriu, smulkintais krapais, petražolėmis, majonezu, žiupsneliu druskos ir pipirų bei smulkintu česnaku.
Į lėkštę sudedame apvaliomis riekėmis supjaustytus ir druska bei pipirais pabarstytus pomidorus.
Salotų lapus nuplauname ir į kiekvieną atskirai dedame po 1-2 šaukštus paruoštų pikantiškų salotų. Salotų lapus gražiai užlankstome (kaip voką) ir dedame į lėkštę ant pomidorų.
Parašykite komentarą